Recensies

Hieronder lees je wat onze leden van FIT Dockum vinden. Recensies zijn voor ons goud waard, want het is de beste reclame die er is. Ben je lid of lid geweest bij FIT Dockum en wil je zelf ook graag een goed woordje voor ons doen? Vul dan het formulier hieronder in en we zetten jouw recensie er ook bij!

“Sinds januari ben ik bezig met Personal Training en de groepslessen bij FIT Dockum en ik dat is wat mij betreft het beste besluit dat ik dit jaar genomen heb! Na 3 jaar amper tot niet gesport te hebben wist ik amper meer hoe en waar te beginnen. Het sporten had zo’n enorm hoge drempel gekregen. Maar, ik wist ik dat ik nu echt actie moest gaan ondernemen om weer een gezonde en fitte mama te kunnen zijn voor mijn zoontje.

 
Zowel Froukje als Jan-Albert hebben een 6e zintuig voor of ze je die dag moeten pushen om het maximale uit je training te halen, of dat ze je juist de ruimte moeten geven omdat je even een mindere dag hebt. Ook geven ze eerlijk aan als je te snel te veel wilt. Hoe dan ook, ze steunen en motiveren je op een positief opbouwende manier, waardoor je altijd met een lekker gevoel de gym uitloopt.
 
Zelf vind ik het heel prettig dat ze veel aandacht besteden aan sporttechniek zodat je op een veilige manier traint, en ze zijn ook nog eens wandelende encyclopedieën over gezonde voeding. Door de kleine groepsgroottes krijg ik echt een ‘mienskip’ gevoel en voelt het heel vertrouwd om hier te sporten.
 

Ik kan iedereen dus van harte aanbevelen om bij FITDockum te komen sporten, en ik zou zelf niet meer ergens anders willen!”

“Vorig jaar ben ik gewoon eens binnengelopen, en voelde me direct welkom. Ik kon meedoen, er was tijd voor koffie en echt even kennismaken. Niet meteen “wat is je doel” en “hoe vaak moet je dan komen”, maar echt aandacht voor wie je bent.

Tijdens de workouts die volgden merk je diezelfde aandacht voor hoe je op dat moment in je vel zit en ook letterlijk voor hoe je op de moment staat/zit/ligt/leunt/steunt/hangt. Er is veel afwisseling bij de workouts en je kan merken dat beide veel bezig zijn met nieuwe dingen vinden, verbeteren, hoe maken we het net dat stapje hoger of leuker voor de leden.

Beide coaches kunnen het ook niet laten om enthousiast te vertellen over wat voeding en fit zijn voor je lijf en mind doen, en je aan te moedigen om verder te gaan dan je zelf denkt dat je kan, op een gezonde manier.

Er is ruimte om elkaar te coachen en op te peppen, contact met elkaar is eerder regel dan uitzondering, in tegenstelling tot wat je normaal merkt bij sportscholen. En er zijn bij FIT Dockum geen spiegels. Dat helpt mij enorm om te focussen op wat ik doe en hoe dat voelt, in plaats van of het er wel mooi uit ziet.”

“Ik ben bij Fit Dockum gekomen doormiddel van social media en kennissen. Een aantal keer de website doorgelopen en de verhalen van de coaches gelezen wat mij erg aansprak. Aangezien ik in een moeilijke periode zat met extreme vermoeidheid waardoor ik vrijwel niks meer kon en al mijn leuke dingen moest gaan opzeggen ben ik na de zomervakantie van 2019 naar FIT Dockum gegaan.

Ik heb hier een kennismakingsgesprek gehad met Jan-Albert, een gesprek waar ik veel aan heb gehad. Vervolgens 2 proeflessen gevolgd van de crosstraining. Ik ben een erg sportief persoon die houdt van een uitdaging. Met de insteek om mijn vermoeidheid proberen te verminderen door het sporten met overtuiging van de coaches dat dit zou gaan lukken heb ik een abonnement afgesloten bij FIT Dockum.

Na enkele weken kon ik zeggen dat ik mij door het sporten beter ging voelen. Door de juiste aanwijzingen en tips in de lessen kan ik mede door het sporten bij FIT Dockum zeggen dat mijn vermoeidheid voor zo’n 85% is verdwenen. Door de HIIT training is mijn conditie verdubbeld.

Er is gericht aandacht door de kleine groepjes! Hou je er niet van om met jan en alleman in de sportschool te staan en het gevoel hebt dat je wordt aangekeken? Stap eens binnen bij FIT Dockum en je zult ervaren dat je kunt sporten zonder schaamte met veel lol, leuke coaches en leden!”

“Sinds een paar maand ben ik aan het sporten bij FIT Dockum en ik heb het hier erg naar mijn zin! Ik kijk er elke week naar uit om weer mee te doen aan de FIT Vrouw. Ze zijn er erg vriendelijk en nemen de tijd voor je.
Ik voel me er helemaal thuis!

“Voor het eerst sinds jaren lukt het nu om 2x per week te sporten. Fijne sfeer, laagdrempelig en maatwerk.”

“Zodra je de deur binnenstapt is er aandacht voor jou als persoon. In een leuke en veilige sfeer sporten met professionele begeleiding die individueel benadert, waardoor er aandacht is voor de persoonlijke wensen en klachten en waarbij rekening wordt gehouden in de training. Dat maakt de trainingen voor elk niveau haalbaar!

Daarnaast wordt er veel kennis gedeeld door de coaches waardoor je veel bewuster en ook op een goede manier gaat trainen, je lichaam en ook je geest sterker maakt en je blessures verdwijnen of beter worden!”

“Ik had eerst een hekel aan sporten. Een eerder abonnement bij de sportschool werd al gauw niet meer gebruikt. Maar nadat mijn dochter een jaar was geworden, vond ik dat het excuus ‘ik heb een kind gehad’ toch echt niet meer kon. Toen ben ik bij Jan-Albert begonnen met twee keer in de week PT.

Hoewel het vaak zwaar is en ik hem tijdens de trainingen af en toe flink vervloek, ga ik altijd weer met een voldaan gevoel naar huis. Ik had het van tevoren nooit verwacht, maar dankzij Jan-Albert vind ik het weer leuk om te sporten. Ik voel me veel fitter, sterker en relaxter. En die paar kilo’s minder is ook mooi meegenomen!”

“Ik voel me niet echt thuis in een sportschool waar nog 20 mensen bezig zijn om aan zichzelf te werken. Maximaal dat groepje van 6 is heel fijn omdat je de mensen ook een beetje leert kennen. Genoeg aandacht om de oefening goed uit te kunnen voeren is ook altijd meegenomen.”

“Erg prettig, voldoende aandacht, voel me echt gezien en gehoord. Heb in dit laatste jaar meer bereikt dan 20 jaar hiervoor. Komt door persoonlijke aandacht en contact waardoor je meer inzicht krijgt in je manier van leven, eten en bewegen.

Ik heb al maanden geen gewrichtsklachten meer, bloeddruk is gedaald, ben mooi wat vet kwijt, en dit is elders nog nooit gelukt. Dik tevreden.”

“Gezellig, leuk en kleinschalig. Ideaal om kinderen mee te nemen. Goede aandacht voor de houding etc. Veel variatie en afwisseling tijdens de trainingen.”

“Ik vind het sporten in kleine groepen heerlijk, ook dat er goed op de houding wordt gelet vind ik prettig! Elke keer is het een gezellig sportuurtje, waar je goed kapot kunt gaan!!”

“Altijd goede en persoonlijke begeleiding. Er wordt gekeken naar de persoonlijke sterkte- en zwakte punten. Trainingen zijn duidelijk en zijn uitvoerbaar voor elk niveau. Er heerst een gemoedelijke sfeer waar iedereen zijn ei in de training kwijt kan.”

“Super leuke coaches! Een gezellige sfeer en goeie trainingen! Erg behulpzaam en leerzaam!”

“Fijn & energiek! Momenteel zit het allemaal niet mee met mijn zwangerschap en het begrip is uitermate geweldig! Dit voelt heel fijn!”