• FIT Dockum personal training vrouw doet fitness oefening op vloer fitness gym dokkum

Personal Training

Individuele 1-op-1 trajecten

Maak afspraak

Personal Training Dokkum

Met Personal Training kies je voor een individueel, op jou afgestemd traject dat draait om zowel fysieke als mentale groei. Als jij bereid bent verantwoordelijkheid te nemen en je 100% in te zetten, begeleiden wij jou in een traject naar een blijvend fittere en gelukkigere jij. Het mooiste traject van je leven.

Powerliften & Gewichtheffen

Jan-Albert geeft specifieke 1 op 1 trainingen om je weightlifting technieken te verbeteren. Leer super-efficient bewegen en alles eruit halen.

Blijvend gezond gewicht

Bewustwording van voeding in plaats van tijdelijke programma’s. Verwerving van inzichten waardoor blijvend gewichtsverlies realiteit wordt.

Stok achter de deur

Maak van je gezondheid net zo’n prioriteit als van je andere afspraken. In overleg geven we jou je eigen vaste moment in je agenda.

Energiegebrek of pijntjes

Werken aan een algeheel fit en sterk lijf wat dagelijks beter belastbaar is, meer energie en weerstand heeft en beter functioneert.

Burn-out of depressie

Herstel uit burn-out en depressie en wordt mentaal sterker. Creëer meer zelfvertrouwen, meer weerstand tegen stress, meer levensgeluk.

Dit zeggen onze klanten

“De PT sessies geven mij doel en uitdaging, maar laten mij vooral mentaal enorm groeien. Uit mijn comfortzone stappen onder begeleiding van Jan-Albert heeft mij al veel gebracht en gaat mij nog zoveel meer brengen. Ik voel mij tegenwoordig minder ongemakkelijk, sterker en gelukkiger. Niet alleen tijdens de trainingen maar ook in het dagelijks leven.”

“Sinds de opening van FIT Dockum ben ik onder leiding van personal coach Froukje met sporten begonnen. Nu een half jaar verder met een flinke vooruitgang in de algehele lichamelijke conditie. Zonder de deskundige hulp en motivatie van de coach was dit niet gelukt.”

“Jan-Albert bewaakte mijn grenzen goed maar gaf me ondertussen toch voldoende uitdaging. Tijdens de sessies heb ik naast het sporten veel gelachen en was er ruimte voor een praatje! Ook is er naar mijn eetpatroon gekeken en heb ik hierin goede begeleiding gekregen. Voor mij was dit op het perfecte herstel van mijn burn-out. Ik vond het een top samenwerking en ik heb erg van de sportmomenten genoten!”

“Nadat mijn dochter een jaar was geworden ben ik bij Jan-Albert begonnen met PT. We zijn inmiddels dik anderhalf jaar verder maar ik ben nog steeds klant! Ik had het van tevoren nooit verwacht, maar dankzij Jan-Albert vind ik het weer leuk om te sporten! Ik voel me veel fitter, sterker en relaxter.”

Wij zijn niet hip

Wij houden niet van hypes en korte-termijndenken. Wij hebben helemaal niks met ‘hip zijn’. En voor mooie snelle resultaten moet je zeker niet bij ons zijn.

Onze training en coaching is functioneel en gericht op merkbare verbetering in het dagelijks leven. Verbeteringen die ook standhouden nadat je bij ons bent gestopt.

Handen uit de mouwen

Ons werk is om jou verder te brengen dan je ooit bent geweest. Dat is prachtig werk dat we heel erg serieus nemen en waar we ons 100% voor inzetten.

En dat verwachten we dus ook van jou. Wij coachen je, maar je moet het zelf doen. En zonder voldoende inzet van jouw kant halen we niet de resultaten die jij graag wilt.

Niet voor iedereen

Wij accepteren daarom alleen klanten die hun verantwoordelijkheid willen nemen en bereid zijn om buiten hun comfortzone te stappen. Bij ons is afspraak ook écht afspraak.

Kun je je daar niet aan houden, of gooi je er met de pet naar, dan kan het zijn dat wij de samenwerking beëindigen. Want dat is zonde van jouw geld en onze tijd en energie.

Je investeert:

 • Het kost wat

  Tussen €145 en €340 per maand voor een minimale periode van 3 maanden.

 • Neem verantwoording

  Geen excuses. Jouw situatie is een gevolg van je eigen beslissingen. Net zoals je toekomst.

 • Kom opdagen

  Je aanwezigheid en inzet. Geen excuses, maar toewijding aan het verbeteren van jezelf.

 • Laat je zien

  De bereidwilligheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan en de grens op te zoeken.

 • 100% Inzet

  Het doorzettingsvermogen om door te zetten wanneer het lastig wordt. Ondersteund door ons.

Je krijgt:

 • Een uitgebreid intakeproces waarin we je huidige situatie en gewenste doelen scherp in beeld brengen.

 • Een beweeganalyse waarin duidelijk wordt hoe jouw unieke lijf beweegt, en waar de knelpunten zitten.

 • Sessies van 45 ipv 30 minuten. PT is geen lopende bandwerk. Wij maken tijd voor jou en jouw ontwikkeling.

 • Onze toezegging dat we voor jou ‘the extra mile’ doen als dat nodig is. Ook buiten de reguliere werkuren.

 • Gratis voedingsbegeleiding. Op een manier waarin gezond verstand en bewustwording voorop staat.

 • Een plek waar je jij je thuis voelt en je aan jezelf kan komen werken, desgewenst in alle privacy.

 • Eerlijke communicatie. Doe je het goed, dan hoor je dat van ons. En als we denken dat het beter kan, ook.

Kies je coach

Jouw persoonlijke traject begint met het kiezen van een coach. Dit is een belangrijke keuze, want de klik moet goed zijn. Kies in het onderstaande formulier met welke coach je een kennismakingsgesprek wilt hebben. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en helemaal vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast. Twijfel je na het gesprek, dan kun je altijd nog switchen van coach of elders kijken.

Jan-Albert

CrossFit, Olympisch Gewichtheffen, mountainbiken, grenzen opzoeken, geen doekjes erom, zwart

Jan-Albert zijn drive voor een fit leven is voortgekomen uit een 13 maanden durende burn-out met depressie als gevolg van een lichamelijk en geestelijk ongezond leven. Hij heeft alle stappen zelf doorlopen, alle uitdagingen zelf meegemaakt en overwonnen. Hij weet waar hij het over heeft als het aankomt op het creëren en behouden van een fit leven.

Hij is een enorme liefhebber van CrossFit en is Level 1 CrossFit trainer. Daarnaast houdt hij heel erg van Olympisch Gewichtheffen. Jan-Albert vindt het menselijk lichaam oneindig interessant. Hij houdt ervan om de grens op te zoeken, want daar weet je pas wie je bent. Integriteit (zeggen wat je doet en doen wat je zegt), eerlijkheid en bescheidenheid zijn zijn belangrijkste waarden.

Jan-Albert geeft op beperkte basis Personal Training en is selectief in zijn klantenkeuze. Hij geeft jou 100% maar vraagt dat ook van jou.

Froukje

Krachttraining, boksen, altijd vrolijk en vol energie, groene thee

Froukje is geïnteresseerd geraakt in sport en voeding nadat ze na enkele zwangerschappen in korte tijd 12 kilo aankwam als gevolg van een stoornis in haar schildklier. Door middel van experimenteren en educatie heeft ze geleerd wat voeding en beweging met het lichaam kan doen en wist ze die 12 kilo weer kwijt te raken en een fit lichaam te creëren. Ze weet als geen ander hoe belangrijk je metabolisme is.

Froukje is altijd vrolijk. Een echt mensen-mens met een warm hart voor andere mensen. Maar ze weet ook wat hard werken is en weet wat nodig is om doelen te volbrengen. Ze is gek op krachttraining maar houdt er ook van buiten haar comfortzones te treden – daar waar de echte mooie dingen gebeuren. Froukje is recht door zee – bij haar weet je altijd waar je aan toe bent.

Wendy

CrossTraining, luisterend oor, analytisch, lauwe thee

Wendy haar interesse in gezond leven is ontstaan toen ze ondervond dat de stap van een obese leven naar een gezond leven meer inhoudt dan afvallen. De stap naar een duurzaam gelukkiger leven maak je niet zomaar. Door het zetten van stappen buiten haar comfortzone maar vooral ook door veel te leren over voeding, groeide het besef wat een groot effect voeding en sporten op je hele leven kan hebben. Ze weet heel goed dat elk klein stapje uiteindelijk kan zorgen voor een grote verandering van leefstijl.

Wendy haalt de meeste voldoening uit trainingen waarbij ze zichzelf even goed tegenkomt maar blijft zich ook graag ontwikkelen. Datgene wat voldoening oplevert kost nu eenmaal tijd en energie. Ze biedt graag een luisterend oor, is begripvol en denkt graag met je mee.

Maak een afspraak