Kickboksen

Zelfvertrouwen, wederzijds respect, weerbaarheid, kracht & conditie.

2x Gratis ProeftrainingRooster

Kickboksen in Dokkum

We noemen het Kickboksen, maar tijdens de training worden elementen van verschillende vechtsporten en krijgskunsten gecombineerd tot een veelomvattende vechtsporttraining. Als je bereid bent hard te weken zal jij je zelfvertrouwen, mentale en fysieke weerbaarheid, kracht & conditie enorm ontwikkelen. Respect voor elkaar, ongeacht afkomst, geslacht, aard of leeftijd en in de eerste plaats voor jezelf, staat hoog in het vaandel.

Een trainer met geschiedenis

Onze vechtsporttrainingen worden verzorgd door Klaas Dupon. Hij is zijn hele leven al bezig met vechtsport en heeft jarenlange ervaring in tal van verschillende krijgskunsten. Hij heeft meerdere Europese titels op zijn naam staan. Maar Klaas heeft nog het meest een voorliefde voor het weerbaarder maken van de jeugd.

Mentale ontwikkeling

De vechtsporttraining zrogt voor groei en ontwikkeling op tal van mentale vlakken, zoals ontwikkeling van de mentale weerbaarheid, het persoonlijk leren investeren voor resultaat, leren kennen en aangeven van eigen grenzen, het bewaren van rust, overzicht en controle in crisissituaties, het vertrouwen in eigen kunnen en met agressie leren omgaan.

Fysieke ontwikkeling

Op fysiek gebied is vechtsporttraining bij FIT Dockum een bron van waardevolle ontwikkeling. Technieken worden op een hoogstaand niveau aangeleerd, deelnemers leren hun eigen lichaam kennen en essentiële zaken voor fitheid zoals molbilitei, lenigheid, balans, coördinatie en kracht worden continu ontwikkeld.

Kom 2x gratis proef trainen bij FIT Dockum

En ben je er dan nog niet uit? Dan mag je rustig een 3e keer

2x per week

maandelijks opzegbaar

€29,50

per maand

Creditkaart

10 credits

€57,50

eenmalig

Proeftrainingen

2 entrees

GRATIS

eenmalig