Jan-Albert Noordstra

Jan-Albert

Personal trainers zijn er in ontelbare soorten en maten. Ik ben geen personal trainer van de categorie bodybuilder. Ik sta niet elke week 3 of 5 dagen in de fitness aan gewichten te trekken. Ik ben niet overdreven breed. Heb geen enorme biceps of een gigantisch brede borstkas. Wat ik wél heb is een enorme passie om mensen beter laten voelen in hun eigen lichaam en hoofd. Het kan namelijk ook anders… In 2015 liep ik tegen een burn-out aan mét depressie. De klap kwam hard aan. Na enkele weken besloot ik mijn leven weer op te pakken. Sporten, gezond eten en praten. Uitdagingen, hoe klein soms ook, ging ik aan. En overwon ze. De waardevolle inzichten die ik heb verworven tijdens mijn herstel pas ik nu dagelijks toe bij mijn klanten.

Je fit voelen, tevreden zijn en gelukkig zijn met jezelf. Als oprichter en eigenaar van FIT Dockum is dat exact wat ik wil overbrengen op mijn klanten. In de rol naar mijn klanten ben ik daarom misschien wel meer coach dan trainer. Ik wil mijn klanten helpen fitter te worden: fysiek en mentaal. Meer zelfvertrouwen geven en stressbestendiger maken. En het belangrijkste: hen de inzichten meegeven om dit zelf tot stand te brengen en in stand te houden. Dit doe ik door hen te adviseren op het gebied van voeding en beweging. Ook bieden we met FIT Dockum functionele trainingen aan en stellen we de juiste vragen en delen we bruikbare informatie. Alles voor dat ene doel: een fitter en gelukkiger leven.