HIIT

In 30 minuten superfit!

2x Gratis ProeftrainingRooster

HIIT Dokkum

In 30 minuten super fit worden? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bíjna. Want als je de FIT HIIT training doet is het gewoon realiteit. De HIIT is een half uurtje lang keihard knallen en vervolgens de voordelen plukken. Perfect als je weinig tijd hebt en toch zoveel mogelijk resultaat van je training wilt.

30 Minuten

In niet meer dan 30 minuten jezelf super fit trainen? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bijna. Want als je de HIIT doet, is het gewoon de realiteit. Perfect als je weinig tijd hebt.

De 30 minuten durende Hight Intensity Interval Training zorgt voor een hoog calorieverbruik, stimuleert je vetverbranding, traint je uithoudingsvermogen en geeft een enorme boost aan je energielevel.

Meetbare resultaten

HIIT staat bekend om de enorme resultaten die het voortbrengt. Durf de grens op te zoeken en de HIIT beloont je met voordelen op zowel lichamelijk als mentaal gebied.

Zo kun je rekenen op een beter uithoudingsvermogen, een hoger calorieverbruik uren na je training, meer energie, lager bloedsuiker, een lagere rusthartslag en nog veel meer.

Kom 2x gratis proef trainen bij FIT Dockum

En ben je er dan nog niet uit? Dan mag je rustig een 3e keer

FIT HIIT

  • Verhoogt vetverbranding
  • Verhoogt basic metabolic rate
  • Verhoogt zelfvertrouwen
  • Verlaagt rusthartslag
  • Verlaagt bloeddruk
  • Verlaagt bloedsuikerniveau

1x per week

maandelijks opzegbaar

€36

2x per week

maandelijks opzegbaar

€55

Onbeperkt

maandelijks opzegbaar

€71