FIT Personeel

Fit personeel. Gezonde zaak.

Offerte

FIT Personeel Dokkum

Fit personeel is energieker, creatiever en veel beter weerbaar tegen stress en ziekte. Fit personeel is beter gehumeurd en beleeft meer werkplezier en dat stralen ze uit naar de klant. Investeren in fit personeel betaalt zich altijd terug. Heb je een onderneming in regio Dokkum? Neem dan contact met ons op.

Preventie & Herstel

Sporten verbetert het immuunsysteem en voorkomt tal van klachten die voortkomen uit oa. werkstress en een verkeerde werkhouding.

Bij ziekteverzuim als gevolg van stress-gerelateerde klachten kan professioneel begeleid sporten het herstel bevorderen.

Teamgevoel & Werksfeer

Samen sporten verhoogt het teamgevoel en daarmee de sfeer op de werkvloer. Sporten zorgt voor meer energie en een positievere mindset.

Verantwoord uitdagend bewegen boost het zelfvertrouwen. En hoe je personeel zich voelt, stralen ze uit naar je klanten.

Lage kosten

Bij elk volgend lid krijg je 2% korting op het totaalbedrag. Hoe meer personeel je laat sporten, des te voordeliger je uit bent.

Met de maximale korting laat je je personeel al 2x per week sporten vanaf €21,25 per medewerker per maand excl. BTW.

Fiscaal aantrekkelijk

De kosten die je als werkgever maakt om je medewerkers te laten sporten kun je wegzetten onder de Werkkostenregeling.

Meer informatie hierover vind je hier (Ondernemersplein) en hier (Belastingdienst). Je boekhouder kan je hier meer over vertellen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ziektekosten: €1855 per jaar

Een zieke medewerker kost jou als werkgever gemiddeld €265 per dag. Gemiddeld is een medewerker 7 dagen per jaar ziek thuis  (bron: CBS).

Dat is een kostenpost van €1855 per medewerker per jaar. Met 10 medewerkers kost je dit dus al €18.550 per jaar.

Kosten sporten: €450 per jaar

Voor maximaal €37,50 per werknemer per maand laat je je personeel al een half jaar lang 2x per week sporten onder de professionele begeleiding van FIT Dockum.

Dit kost je €450 per medewerker per jaar. Bij 5 medewerkers is dat nog maar €414. En hoe meer medewerkers je laat sporten, des te meer korting je krijgt.

Staffelkorting: 2% per werknemer

Voor elke volgende medewerker die je aanmeldt, krijg je 2% extra korting, tot een maximum van 50%. Dat telt lekker op! Bijvoorbeeld:

Bij 2 medewerkers krijg je al 2% korting. Kosten pp: €36,75. Laat je 10 medewerkers sporten, dan zijn je kosten nog maar €30,75 pp.

Je winst

Zijn 3 medewerker 2 dagen per jaar minder ziek, dan bespaar je gemiddeld €1590 per jaar aan ziekteverzuim en heb je de kosten voor het sporten (€1296) al terug verdiend.

Daarnaast pak je de andere voordelen van sporten, zoals stressbestendiger personeel, een betere werksfeer en meer energie op de werkvloer, helemaal gratis mee.

Persoonlijk

Wat wij doen, is mensenwerk. En wij werken met mensen, niet klanten. Elk mens is uniek en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Of je nou directeur van een grote onderneming bent, of ergens laag op de loonschaal staat.

Als we allemaal een witte onderbroek aantrekken (of sportkleding) is iedereen gelijk.

Deze persoonlijke mentaliteit komt naar voren in alles wat wij doen. Wij maken geen onderscheid tussen onze klanten. Iedereen is welkom en wij willen iedereen helpen fitter, vitaler en gelukkiger in het leven te staan.

Froukje Vrieswijk

Offerte op maat

Ben je geïnteresseerd geraakt? Dan zouden wij het enorm waarderen als we eens bij je op de zaak langs mogen komen voor een persoonlijk gesprek.
En natuurlijk maken we graag een vrijblijvende offerte voor jou en je medewerkers. Vul het contactformulier op deze pagina in en we laten van ons horen!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.