FIT Dockum start 4 maart

FIT Dockum start 4 maart!

Na maanden keihard werken en de start een maandje te hebben uit moeten stellen is het heel binnenkort eindelijk zo ver: FIT Dockum gaat openen!!! Op 4 maart 2019 om precies te zijn. En daar hebben we zin in!!!

Een plek waar je mens kunt zijn

Volgende week maandag, 4 maart 2019, start FIT Dockum officieel met het geven van trainingen. Hiermee is Dokkum’s eerste echte functional training studio een feit. Op hetzelfde moment gaat onze droom in vervulling: het neerzetten van een plek waar mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en in een professionele maar vertrouwde sfeer aan zichzelf kunnen werken. Een plek waar de kwaliteit van de aangeboden diensten de allerhoogste is. Waar mensen mensen zijn, ongeacht hun inkomen, status, leeftijd, geslacht of geaardheid. En waar de coaches persoonlijk betrokken zijn bij de groei van hun cliënten en net even dat stapje extra voor ze doen.

Functionele kwaliteit

Bij FIT Dockum kun je terecht voor Personal Training, Leefstijl Coaching, Voedingsbegeleiding en Smallgroup Training voor verschillende specifieke doelgroepen. Daarnaast kun je op gezette tijden helemaal vrij trainen onder toeziend oog van de coaches. En ook bedrijven helpen wij fitter te worden. Wij, Jan-Albert Noordstra en Froukje Vrieswijk, de coaches van FIT Dockum, zijn gecertificeerde Functional Trainings Specialisten. Dat betekent dat wij opgeleid zijn om te signaleren waar jouw lichaam wordt beperkt en kunnen we dit doelgericht aanpakken.

Hierdoor kunnen wij heel effectief alledaagse kwaaltjes zoals nek- en schouderpijn, lage rugpijn, kortademigheid, beperkte stressbestendigheid en nog veel meer verbeteren of zelfs geheel wegnemen. al onze diensten zijn gestoeld op deze functionele basis: gericht op zo goed mogelijk functioneren in de dagelijkse praktijk. Een aanpak die niks heeft met snelle resultaten en kortdurende hypes maar gericht is op de langere termijn en blijvend resultaat biedt.

Een fit Dokkum!

We hebben als doel om de mensen in en rondom Dokkum blijvend een stukje fitter te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de individuele begeleiding die over het algemeen wordt aangeboden, beter kan. Professioneler, menselijker, persoonlijk en met meer resultaat. Vanaf 4 maart willen wij volgens onze eigen unieke, menselijke visie hierin ons steentje bijdragen aan de regio.

Openingsactie!

Deze week kun je nog gebruikmaken van de gratis creditkaart en helemaal gratis meedoen aan de trainingen. Benieuwd welke trainingen er allemaal zijn? Kijk eens op ons rooster.

Alleen tot 4 maart kun je een speciaal openingsabonnement kopen. Hiermee kun je in maart, april en mei onbeperkt meedoen aan alle Smallgroup- en Vrije Trainingen voor maar €40 per maand!

Kom je eens een keertje langs voor een kopje koffie of thee? Ons adres is:

FIT Dockum
Rondweg-West 35B
9101 BE Dokkum

Heb je vragen? Stel ze dan gerust, wij staan je graag te woord. Stuur een bericht via de contact pagina of mail naar contact@fitdockum.nl. Tot gauw!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *