• FIT Dockum smallgroup training cross training groep dames fitness in gym dokkum

CrossTraining

Bouw een lichaam wat alles aankan

2x Gratis ProeftrainingRooster

CrossTraining Dokkum

De CrossTraining combineert voortdurend afwisselende functionele bewegingen uitgevoerd onder hoge intensiteit met educatie over de correcte technieken in een enorm afwisselend geheel. Met de CrossTraining bouw je een lichaam wat alles aankan.

Écht fit-ness

Het begrip ‘Fitness’ (fit-zijn) is te ontleden in 10 componenten. Hoe ‘fit’ jij bent, wordt bepaald door te kijken hoe jij presteert op elk van deze 10 componenten. De CrossTraining traint ze allemaal:

Cardiovasculair uithoudingsvermogen, Krachtuithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid, Vermogen (Power), Flexibiliteit, Coördinatie, Behendigheid, Balans en Precisie.

Iedere dag anders

Écht fit zijn is lichamelijk en geestelijk voorbereid zijn op alles wat het leven jou voor de voeten kan gooien. Je weet nooit wat morgen brengt, iedere dag kan anders zijn. Daarom is er ook iedere dag een andere CrossTraining.

Tijdens elke training verleg jij je grenzen weer een klein stukje verder, zodat we een fit lichaam en geest creëren die nergens anders mee zijn te vergelijken.

Meet jouw fitness

Als je zo fit mogelijk wilt worden, wil je natuurlijk ook weten hoe je fitness vooruit gaat. Elke eerste week van de maand is er daarom op de maandag- en woensdagavond een FIT Test.

Elk kwartaal zijn er 3 verschillende FIT Testen. Dit kwartaal wordt 4x per jaar herhaald. Zo kun je precies zien hoe fit je aan het worden bent, het hele jaar door.

Kom 2x gratis proef trainen bij FIT Dockum

En ben je er dan nog niet uit? Dan mag je rustig een 3e keer

Techniek en proprioceptie

Met een slechte techniek kan een lichaam niet efficiënt presteren. Bovendien gaat de kans op blessures bij onvoldoende of de verkeerde techniek enorm omhoog.

De ‘perfecte techniek’ bestaat niet. Voor elke beweging is er een meest efficiënte vorm, die afhankelijk is van het lichaam van degene die de beweging uitvoert. Dit is de optimale techniek.

Om de optimale techniek aan te kunnen leren is proprioceptie (het vermogen om de positie van het eigen lichaam en lichaamsdelen waar te nemen) essentieel. Daarom draait een belangrijk deel van de CrossTraining in educatie en bewustwording over de juiste technieken.

CrossTraining

  • Bouw een oersterk fit lichaam

  • De ultieme functionele training

  • Maximaal 6 personen

  • Professionele begeleiding

  • Veel aandacht voor techniek

  • Bewust en blessurevrij bewegen

1x per week

vanaf

€28,50

per maand

2x per week

vanaf

€45,50

per maand

onbeperkt

vanaf

€57,00

per maand

Creditkaart

10 entrees

€97,50

eenmalig