Cross Training

Bouw een lichaam wat alles aan kan

2 GRATIS PROEFTRAININGEN

Cross Training Dokkum

De CrossTraining combineert voortdurend afwisselende functionele bewegingen uitgevoerd onder hoge intensiteit met educatie over de correcte technieken in een enorm afwisselend geheel. Met de Cross Training bouw je een lichaam wat alles aankan.

Écht fit-ness

Het begrip ‘Fitness’ (fit-zijn) is te ontleden in 10 componenten. Hoe ‘fit’ jij bent, wordt bepaald door te kijken hoe jij presteert op elk van deze 10 componenten. De CrossTraining traint ze allemaal:

Cardiovasculair uithoudingsvermogen, Krachtuithoudingsvermogen, Kracht, Snelheid, Vermogen (Power), Flexibiliteit, Coördinatie, Behendigheid, Balans en Precisie.

Iedere dag anders

Écht fit zijn is voorbereid zijn op alles wat het leven jouw richting op kan gooien. Hoe beter je voorbereid bent, hoe fitter je je voelt. Daarom is er iedere dag een nieuwe Cross Training.

Tijdens elke training willen we de grenzen van jouw kunnen weer ietsje verleggen, zodat we een fit lichaam en geest creëren wat nergens anders mee is te vergelijken.

Meet jouw fitness

Als je zo fit mogelijk wilt worden, wil je natuurlijk ook weten hoe je fitness vooruit gaat. Elke eerste week van de maand is er daarom op de maandag- en woensdagavond een FIT Test.

Er zijn elke kwartaal 3 verschillende FIT Testen. Dit kwartaal wordt 4x per jaar herhaald. Zo kun je precies zien hoe fit je aan het worden bent, het hele jaar door.

Kom 2x gratis proef trainen bij FIT Dockum

En ben je er dan nog niet uit? Dan mag je rustig een 3e keer

Techniek is essentieel

Met een slechte techniek kan een lichaam niet efficiënt presteren. Bovendien gaat de kans op blessures bij gebruik van onvoldoende of de verkeerde techniek enorm omhoog.

De ‘perfecte techniek’ bestaat niet. Voor elke beweging is er een meest efficiënte vorm. Dit is de optimale techniek. Deze vorm is voor ieder lichaam anders. Daarom draait een belangrijk deel van de CrossTraining in educatie over de juiste technieken.

CrossTraining

  • Bouw een oersterk fit lichaam

  • De ultieme functionele training

  • Maximaal 6 personen

  • Professionele begeleiding

  • Veel aandacht voor techniek

  • Bewust en blessurevrij bewegen

1x per week

vanaf

€28,50

per maand

2x per week

vanaf

€45,50

per maand

onbeperkt

vanaf

€57,00

per maand

Creditkaart

10 entrees

€97,50

eenmalig