• FIT Dockum groep dames oefeningen in fitness gym dokkum op vloer tijdens fit vrouw

FIT Vrouw

Dé functionele fitness training speciaal voor dames

2x Gratis ProeftrainingRooster

FIT Vrouw

De functionele fitness training speciaal voor dames in Dokkum waar heel veel wordt gelachen maar nog harder wordt gewerkt. Of je nu 18 of 68 jaar oud bent, in verwachting of net bevallen, al aardig fit of toch een beetje te zwaar, de FIT Vrouw is er speciaal voor jou.

Ladies only!

De FIT Vrouw is een fitness training exclusief voor dames. Elke week wordt de training opnieuw speciaal afgestemd op de behoeftes van de vrouwelijke leden. Alle aandachtsgebieden zoals de buik, billen, armen en benen komen aan bod.

De fitness trainingen van maximaal 8 personen bestaan uit een variabel deel (bv. educatie over ademhaling, mobiliteit of foam rollen), een core stability-element en een kracht circuit en zijn schaalbaar voor iedere leeftijd en elk niveau.

Gezellig!

Dat je bij de FIT Vrouw een effectieve functionele fitness training voor dames krijgt op een niveau wat jij aankan, is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar de training zelf is maar de helft van wat FIT Vrouw zo leuk maakt.

De sfeer in de FIT Vrouw is fantastisch! Vanwege de kleine omvang van de groep dames leert iedereen elkaar kennen. Samen met andere dames door het stof creëert een band. En de gratis thee en koffie voor, tijdens of na de training helpt ook!

Kom 2x gratis proef trainen bij FIT Dockum

En ben je er dan nog niet uit? Dan mag je rustig een 3e keer

Functioneel trainen

Ondanks de gezelligheid wordt er wel serieus hard gewerkt in de FIT Vrouw. Zoals al onze trainingen is ook de FIT Vrouw een training met een functionele basis: we trainen op een dusdanige manier dat jij er in het dagelijks leven direct de voordelen van ervaart. Dag vreemde pijntjes! Doei gebrek aan energie!

Elke fitness training is gericht op deze dagelijkse functionele voordelen. En we letten scherp op de juiste technieken want daar staan we bekend om. Hierdoor blijf je blessurevrij en ga je je stukken beter voelen. Pijntjes in de onderrug, nek, schouders, te weinig energie, alles wordt beter.

FIT Vrouw

  • Speciaal voor dames
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Geschikt voor ieder niveau
  • Veel aandacht voor techniek
  • Unieke gezellige sfeer
  • Gratis koffie en thee!

1x per week

maandelijks opzegbaar

€36

2x per week

maandelijks opzegbaar

€55

Onbeperkt

maandelijks opzegbaar

€71

Creditkaart

10 entrees

€112,50

Creditkaart

5 entrees

€57,50