Animal Flow

Movement for everybody

2x Gratis ProeftrainingRooster

Animal Flow in Dokkum

Animal Flow is een ‘ground-based movement’ met alleen je lichaamsgewicht die leuk, uitdagend en effectief is en bereikbaar voor elk fitness niveau. Het is een fullbody workout waarmee je werkt aan je mobiliteit, kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, stabiliteit en coördinatie.

Movement for everybody

Animal Flow is voor iedereen: voor de kracht trainer die meer mobiliteit nodig heeft, voor de oudere die soepel en functioneel wil blijven bewegen, of voor de yogi die graag vloeiend beweegt en daarbij ook sterker wil worden. Je hoeft niet ontzettend sterk of lenig te zijn om te beginnen met Animal Flow.

Train your brain

We zijn in ons dagelijks leven gewend om in 1 richting, meestal vooruit, te bewegen. Bij Animal Flow beweeg je door alle vlakken en daar moeten je hersenen, zeker in het begin, best hard voor werken. Het doel is dat je hersenen beter gaan communiceren met je spieren, dat je bewust bezig bent met bewegen.

Kom 2x gratis proef trainen bij FIT Dockum

En ben je er dan nog niet uit? Dan mag je rustig een 3e keer

1. Wrist mobilizations

Tijdens de les bewegen we op handen en voeten. Daarom beginnen we elke les met aandacht voor onze polsen. De wrist mobilizations zorgen ervoor dat de polsen voorbereid zijn.

2. Activations

De activations bereiden ons lichaam voor op de bewegingen die gaan komen. Er zijn twee posities waarin we de activaties doen, namelijk Beast en Crab. Deze 2 houdingen vormen de basis van Animal Flow.

3. Form specific stretches

Dit zijn dynamische full body stretches waarbij je je complete bewegingsbereik gebruikt en die als doel hebben flexibiliteit en stabiliteit te creëren; ‘Strength through motion’.

4. Traveling forms

Traveling forms zijn onze dierlijke beweegpatronen. Ape, Beast en Crab. Door dierlijke beweging na te bootsen verbeteren we de functies van de ‘dierlijke mens’.

5. Switches & transitions

Deze dynamische bewegingen kun je eindeloos combineren in een flow maar ook op zichzelf staand; om bijvoorbeeld je kracht uithoudingsvermogen te verbeteren.

6. Flow

In de flow komen alle componenten samen en verbind je de bewegingen tot een vloeiend geheel. Je kunt eindeloos combineren en daardoor is elke les weer anders en uitdagend.

1x per week

maandelijks opzegbaar

€36

2x per week

maandelijks opzegbaar

€55

Onbeperkt

maandelijks opzegbaar

€71

Creditkaart

10 entrees

€112,50

Creditkaart

5 entrees

€57,50